Aanbod

Wie ben ik?

Ben jij op zoek naar een toegewijde gids om je weg naar innerlijke balans en welzijn te vinden?

Ik ben Isabelle Carlens, klinisch psycholoog en coach, en ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een leven vol energie en zelfzorg.

 

Met meer dan tien jaar ervaring als klinisch psycholoog begrijp ik de complexiteit van de menselijk psyche en zijn én de uitdagingen waarmee vrouwen dagelijks geconfronteerd worden. Mijn passie ligt in het holistisch benaderen van gezondheid en welzijn, waarbij ik vrouwen help om niet alleen hun mentale gezondheid te ondersteunen, maar ook hun fysieke en emotionele welzijn te verbeteren.

Jaar ervaring
0 +
Expertises
0 +
Happy klanten
0 +
Partners
0 +

Aanbod

Of je nu worstelt met:

  • hormonale onevenwichtigheden (haarverlies, ongewenste extra kilo’s, acne, opgeblazen gevoel, laag libido, lage energie,…)
  • burn-out
  • slaapproblemen
  • angsten en piekeren
  • het vinden van je eigen pad in het leven
  • confrontatie met narcistische relaties
  • uitdagingen rond gewichtsverlies en het herwinnen van energie
  • of simpelweg wil leren hoe je jezelf beter kunt verzorgen en verbeteren met behulp van essentiële oliën en natuurlijke methoden & routines

Als professional en ervaringsdeskundige heb ik zelf gestaan waar jij je nu bevindt. Ik heb een narcistische relatie overleefd en ben mijn lichaam en geest op natuurlijke wijze gaan herstellen. Ik geloof in het omarmen van jezelf, het begrijpen van je natuurlijke cyclus, en het implementeren van gezonde routines om de beste versie van jezelf te worden – zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel.

 

Ik begrijp dat de juiste match en energie essentieel zijn voor een succesvolle samenwerking. Daarom bied ik een gratis online kennismakingsgesprek van dertig minuten aan, zodat we kunnen zien of we een goede klik hebben en of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden op jouw reis naar welzijn en energie.

 

Klaar voor een nieuwe start? Laten we samen jouw pad naar balans en energie verkennen. Neem vandaag nog contact met mij op voor jouw gratis kennismakingsgesprek.

Heb je nog vragen?
Boek een gratis kennismakingsgesprek.